ASTRO TOUR – Himlen ned på Jorden med astrolog Kirsten Brabrand

På mange opfordringer, tilbyder jeg nu et mini-kursus i og om verdens ældste videnskab: Astrologi. Har du lyst til at lære mere om dig Selv, om mennesker, om sammenhænge og Universet, om såkaldte ’tilfældigheder’ og meningsfyldtheder, om timing og faser i dit liv? At få et 3-dimensionelt levende kort over dig Selv og dit liv, din families og venners, så er astrologien et fantastisk, nogle gange magisk værktøj at søge og få svar fra.

Kirsten har arbejdet som professionel astrolog siden 1984 og har haft hundredevis af klienter mellem hænderne, så hun er en erfaren kvinde efterhånden.

Kurset løber over 4 gange: 4 lørdage fra kl. 10 – 16 – og tilmelding er bindende. Du kan naturligvis ikke regne med at blive astrolog på fire gange – men du kan at bygge et godt grundlag og forståelse og åbne din horisont.

Når du melder dig til, får du et print af dit eget horoskop, som du kan arbejde ud fra på kurset.

Lørdag d. 12. januar 2019:

Zodiakken og stjernetegnenes grundlæggende natur: De maskuline og de feminine tegn; principperne for liv. Karakteregenskaberne fra elementerne ild, jord, luft og vand, samt åndskvaliteterne fra korsene: Kardinale, faste og bevægelige. Forstår du disse grundlæggende principper, kan du allerede en del astrologi.

Lørdag d. 16. februar:

De 12 huse: De 12 forskellige livsområder i dit horoskop, hvor planeterne kan placere sig og som fortæller om hvilke scenarier, der udspiller sig i dit liv – positivt og negativt. Der eksisterer intet negativt, kun ubevidst og ubearbejdet. Vi skal lære så længe, vi lever. I dit eget horoskop, kan du se, hvilke områder eller huse, dine evner og talenter udspiller sig, samt hvilke udfordringer du har i dette liv.

Lørdag d. 23. marts:

De 10 planeter: Planeterne bevæger sig med fuldstændig forudsigelig præcision rundt om Solen i et ganske bestemt og forudsigeligt mønster; det er derfor, astrologien kan forudsige eller beregne nogle hændelser i ens liv og en bestemt timing. Der findes ingen tilfældigheder! Planeterne er arketypiske symboler, som eksisterer i alle mennesker og de har hver især deres specifikke betydning, personligt og universelt. Når du kan forstå ‘dine’ planeter, kan du også forstå andres. Advarsel! Astrologien lærer en om tolerance og udvider ens horisont!!

Lørdag d. 27. april:

Aspekter og Mønstre: Her lærer vi, hvordan planeternes indbyrdes forhold pos./neg. og mønstre, som vi er født med, farver vores liv og vores forhold til job, hjem, forældre, parforhold, økonomi osv. Her begynder vi at kunne læse lidt i horoskopet og se sammenhænge. Det er vildt spændende!! Vi kan også kalde dem vores stjerne-DNA, vores kodninger på godt og ondt. Samtidig med, man kan se mange både gode og ubehagelige mønstre, er min filosofi som astrolog, at vi altid har FRIT VALG. Når man forstår mønstrene, kan man ændre dem.

Vi arbejder ud fra forståelsen af, at vi grundlæggende er et spirituelt væsen, der har en ind-i-kroppen oplevelse i dette liv. Man kan tyde et horoskop på 3 plan: Fysisk, psykologisk og spirituelt – det HELE menneske.

Medbring: Papir, blå, rød og grøn tusch – samt frokost. Kaffe og te står vi for.

Sted: Hjelmgade 4, Hjelm, 4780 Stege.

Pris: Hver kursusdag koster 775 kr. – og tilmelding er bindende.

Oplys dine fødselsdata ved tilmelding: Fødselsdato + Fødselstid + Fødeby.

Tilmelding foregår til Lene Woodrow Nielsen – mobil: 2678 1188 – mail: lwnielsen@gmail.com

Jeg glæder mig til at komme i gang – og til at møde dig.

Kærlig hilsen

Kirsten