Et horoskop er et kort over, hvem du er

Det fortæller om dine evner og potentialer, dine stærke sider og hvad de handler om – og det giver forståelse for dine udfordringer og problemer der, hvor livet gør ondt; hvor disse mønstre stammer fra, hvad de skal lære dig – og ikke mindst, hvad du kan gøre ved dem.

Så fortæller horoskopet om faserne i dit liv: Der hvor du kan have succes med det, du gerne vil og drømmer om, om parforhold og kærlighed, job, økonomi osv. samt de hårde faser, som ingen af os kommer uden om; men det er dem, vi skal lære af og der, hvor vores guld ofte ligger begravet.

Når vi ved, hvad de handler om og hvor lang tid, de varer, kan vi bedre håndtere vores stress, smerte og afmagt, når det gør ondt. Livet er én lang udvikling og læring.

En rejse tilbage til dig Selv, til glæden og kærligheden.

Et horoskop kan tydes på 3 plan:

Fysisk, psykologisk og spirituelt. Når du forstår og kan få alle 3 plan til at hænge sammen, så kan der ske kvantespring eller mirakler i dit liv. Det bedste er, at DU bestemmer! Det er ikke dit horoskop, din astrolog, dine forældre, din partner, dine børn, din chef, din kirke eller dit samfund osv., der bestemmer dit liv. Det gør kun DU!

For DU skal træffe dine egne beslutninger – og kun DU må tage de efterfølgende konsekvenser af dem.

Det er DIT liv. DIT ansvar. For det er KUN dig, der kan leve og lever det.

Men du kan altid få hjælp, hvis du beder om det eller søger det.
Og vi er allesammen på vej . . .

The Beginning Is Near
splash_30

OPLYSNINGER

For at få lavet dit horoskop, har astrologen brug for følgende oplysninger:

1: Din fødselsdato

2: Dit fødselstidspunkt; hvis din Mor ikke har skrevet det ned, kan man mod betaling få det oplyst på Rigsarkivet

3: Din fødeby

4: Oplysninger om min. 5 begivenheder, der har betydet noget i dit liv, når du ser i bakspejlet – positivt/ negativt. Dvs. en lille kort beskrivelse af HVAD der er sket – og HVORNÅR det er sket; med angivelse af årstal, dato eller evt. årstid.

Disse informationer er til brug for evt. korrigering af dit fødselstidspunkt.

SESSION

Vi aftaler en dato, hvor du kommer til mig – og ud fra dine informationer har jeg beregnet dit horoskop, inden du kommer. Du skal regne med, at en session varer ca. 2 timer.

Du kan få vores session optaget, hvis du medbringer et USB stik, som jeg kan overføre optagelsen til bagefter fra min MP3 optager.

Jeg laver både dit RADIX (fødsels-) horoskop, samt dit årshoroskop for det næste års tid. Du kan spørge, om hvad, du vil – og jeg har tavshedspligt.