Tænk engang – et sted i det uendelige Univers mellem milliarder af stjerner – svæver en lille smuk, tindrende blå kugle af sted med 107.200 km i timen med fuldstændig nøjagtig præcision rundt om Solen i et team sammen med otte andre planeter og Månen i et smukt, forudsigeligt spin og mønster.

Den usynlige kraft, der holder dette magiske solsystem sammen og enhver planet på sin plads, er kvantefeltet, tyngdekraften og det elektromagnetiske felt (hvad vi ved, indtil videre). Systemet hænger uløseligt sammen. Der findes ingen tilfældigheder her. Intet er tilfældigt – alt hænger sammen.

Universet

Og her sidder du – tilfældigvis – midt i Universet, midt i dit liv, midt i dette rum og læser på dette website. . . . om astrologi, verdens ældste videnskab, som findes i alle kulturer over hele Jorden gennem tiderne og som var grundlaget for alle mysterieskoler; for spiritualitet, filosofi, matematik, geometri og lægekunst. Astrologi og astronomi var ét.
I dag har videnskaben forkastet astrologien, men det skal nok ændre sig igen.

Astrologi er en erfarings-videnskab, baseret på de Universelle Love og Principper, som vi er underlagt, som f.ex. tyngdekraften. Om du tror på dem eller ikke, så virker de universelle principper og tyngdekraften alligevel! Det er smart og klogt at kende dem.

Virker astrologi? Virker tyngdekraften? Svaret er det samme – for vi er uløseligt bundet til denne Jord og forbundet med Universet. Ja?

Man kan ikke argumentere med tyngdekraften; af erfaring lærer vi ikke at tabe ting, som kan gå i stykker. Det er smart at lære. Årsag og konsekvens hænger uløseligt sammen. Og ansvaret er vores eget. Altid.

ALT er energi. ALT hænger sammen. Alt er skabt af atomer. Der er atomer i ALT. Vi er gjort af det samme stof – fra myg til galakser. Derfor er vi og ALT påvirket af alle planeterne i vores solsystem – uden undtagelse.

 

Vi er ÉT
ÈN JORD
ÈN NATION
ÈN MENNESKEHED

Dette bekræftes af kvantefysik og epi-genetik. Vi består af det samme stof.

Alle levende væseners blod er rødt. Nationalitet, grænser, race, religion og politik kan ikke ses fra rummet.

Derfra ses kun én Blå Planet – og den giver os ALT, for at vi kan leve. Og ingen kan eje den. Jorden ejer os. Og den er gavmild.

Jorden er en skole.

splash_27

I en af de Store Bøger, Bibelen, står der:

Gud skabte mennesket i sit billede

Og den Store Lærer Jesus sagde, at

“I skal komme til at gøre de samme undere og gerninger,

som jeg!”

Det er løftet om de potentialer ethvert menneske er født med:
Evnen til at skabe. Vi skaber vores liv hvert eneste øjeblik, bevidst eller ubevidst – med de konsekvenser, der er af det.
Når vi kender os Selv, kan vi begynde at skabe bevidst og bruge vores evner og talenter til at skabe et liv, vi ønsker – og ikke mere være offer for omstændighederne.
Det er en spændende rejse – og astrologien er et unikt kort for Selvforståelse, sammenhæng, mønstre, cyklusser og timing – og for at se både sine udfordringer og potentialer i øjnene med accept, Selvrespekt og kærlighed.

Alting har en TID.
For alt, hvad der sker under himlen,
er der et tidspunkt;
En tid til at fødes, en tid til at dø.
En tid til at plante, en tid til at høste.
En tid til at slå ihjel, en tid til at helbrede.
En tid til at rive ned, en tid til at bygge op.
En tid til at græde, en tid til at le.

Præd. 3, 1-4

ALT ER MULIGT, FOR DEN, DER TROR!

(dette er en anden af de Universelle Love)
splash_10

Universet er levende og kommunikerer hele tiden og konstant med os; det udveksler og svarer os.
Det er baseret på etiske moral love: Alt, hvad du tænker, føler, siger eller gør, er der en konsekvens af. Er du positiv, hjælpsom, ærlig og kærlig – så får du et positivt og kærligt svar og glæde. Er du negativ, beregnende og fuld af frygt og vrede – så får du et negativt bekræftende svar, der altid medfører smerte. Vores valg – vores ansvar.
Vi kan vælge og mirakler kan ske.

Det er Universets pædagogik: Du får, hvad du beder om eller tror på – uanset. Et horoskop er et fantastisk redskab til Selvforståelse og menneske-kundskab. Og til at lære at handle og leve i overensstemmelse med hjertet og Universets timing og cyklusser og skabe sig et godt liv. Et liv, der også kommer alle dem til gode, som du kender og lever med, din familie, dine venner og kolleger, dit samfund, verden og vores fælles hjem, Gaia, vores Jord – og Universet.

Du betyder noget.