Du er her for at Universets guddommelige formål kan udfolde sig.
Så vigtig er du!

Eckhart Tolle

Mennesket er et mirakel

Prøv lige at tænke over dette! Ud af millioner af sædceller og mange hundreder af æg, smeltede lige præcis de to sammen, der blev til din oldemor. Og præcis på samme måde blev din oldefar til. Og mellem millioner af mennesker, mødte netop de to hinanden – – –

Og ud af millioner af sædceller og hundreder af æg, blev netop lige præcis din Bedstemor og Bedstefar til – – – og sådan blev din Mor til og din Far – – – og de mødte tilfældigvis hinanden ud af 7 milliarder mennesker – – – for at DU kan sidde her og læse på mit website. Tilfældigvis . . .

Hvor stor er sandsynligheden for, at en anden sædcelle var smeltet sammen med netop det æg? Så havde lige netop DU ikke levet i dag! Du er ikke en tilfældighed. Intet liv er en tilfældighed. Du og alt liv hænger nøje sammen i en højere plan.

Præcis DU er her af en årsag. DU er født her i Danmark af en årsag. DU bor, hvor du bor og har præcis den familie, du har af en årsag. DU er vigtig i livets store puslespil. DU har en vigtig rolle at spille.

Så ved du, hvad den er? Kender du dig Selv?

De fleste af os kender ikke os Selv. Det har vi aldrig lært noget om i skolen; der har vi kun lært at regne og læse og skrive – og få de ‘rigtige’ resultater om en viden udenfor os selv. Jeg ser desværre ofte, at de fleste mennesker har et selvværd, der svarer til de karakterer, de fik i skolen . . .

Vi har intet lært om hvem, vi er? Og hvorfor vi er her? Eller hvad mine drømme og potentialer er? Det må vi selv finde ud af, når vi forlader skolen – med en masse ofte ligegyldig viden og et lille selvværd i vores rygsæk. Vi skulle have et fag i skolen, der hedder Livskundskab.

Viden kan man til enhver tid tilegne sig, når man brænder for noget. Men at kende sig Selv – DET er en stor opgave. Det er en rejse, som varer hele livet, forhåbentlig. Og det er en magisk rejse. Den vigtigste, man kan gøre.

Det er vores LYS – og ikke vores mørke, der gør os bange.
Vi spørger os selv: Hvem er jeg, der tillader sig at være LYSENDE, FANTASTISK, TALENTFULD og VIDUNDERLIG?
Men i virkeligheden – hvorfor skulle du ikke være det?
Du er et Guds barn. At du spiller ‘lille’, tjener ikke verden! Der er intet oplyst ved at krympe, så andre mennesker ikke skal føle sig usikre, når de er sammen med dig.
Vi er født til at manifestere Guds storhed, som er inde i os!
Det er ikke kun nogle af os – det er os alle sammen.
Og når vi lader vores eget LYS skinne, giver vi ubevidst andre lov til at gøre det samme.
Når vi er frigjort fra vores egen frygt, vil vores tilstedeværelse automatisk frigøre andre.
Marianne Williamson
Kisten Brabrand
Jeg er verdensborger.
Min religion er kærlighed.
Min politiske overbevisning er ONEness
: We are ONE :

OM MIG

I julen 1961 fik jeg min første bog om astrologi af mine forældre: Himlen over os, hed den.  Jeg havde selv ønsket mig den. Astrologi og den græske mytologi optog mig vældigt meget allerede dengang. Jeg var 10 år. Lidet kunne jeg vide, at astrologien blev min livsvej – – – eller kunne jeg? I dag er jeg sikker på, at min sjæl eller Højere Selv guidede mig – – – intet er tilfældigt.

Og jeg filosoferer ofte over, at børn allerede fra de er små, VED ting – men at disse tilskyndelser ofte bliver kvalt af velmenende forældre og skolen – for man kan jo ikke vide noget virkeligt, når man bare er et barn – eller – ?

Måske skulle vi seriøst lytte til det, vores børn siger eller drømmer om, så vi kan hjælpe dem med at komme derhen, som deres drømme og potentialer fortæller om – – –

I mit tilfælde holder det stik. Jeg kunne slet ikke undgå at gå i den retning, min sjæl viste mig, da jeg var 10 år.

Da jeg senere efter min studentereksamen, frustreret havde opgivet at finde en uddannelse i nogle af de traditionelle og ‘normale’ områder, så jeg i 1976 en annonce i avisen, hvor der stod, at man kunne blive undervist i astrologi. Jeg meldte mig til med det samme – og det var som at komme hjem. Jeg kendte det.

I 1981 blev jeg eksamineret astrolog hos Kirva Rahbek og i 1984 startede jeg som professionel astrolog og har siden haft hundredevis af klienter.

Jeg har holdt kurser i personlig udvikling og foredrag om alle disse emner siden 1990’erne: Tankens Kraft, Atomer og Reklamer, Karma og Reinkarnation, Døden – det store eventyr, De Maskuline og Feminine Værdier og Principper, Indiansk Livsfilosofi m.m. – og naturligvis Astrologi. En spændende, fantastisk rejse, hvor jeg hele tiden lærer nyt og udvider min horisont. Faktisk lærer jeg meget af mine klienter; det er så givende og det er aldrig kedeligt! Jeg elsker at arbejde som astrolog, terapeut og rådgiver.
Mennesker er altid spændende!

Sideløbende har jeg studeret psykologi, esoterisk astrologi hos Derek Seagrief, uddannet mig til spirituel lærer i Martinus Kosmologi i Kosmos Centret hos Ingelise og Steen Landsy, studeret tarotkort hos Derek Seagrief og Ulrik Golodnoff, mediteret og deltaget på mange kurser i spiritualitet og personlig udvikling hos bl.a. Deepak Chopra, Neale Donald Walsch, Marianne Williamson, Barbara Marx Hubbard, Abraham/Esther & Jerry Hicks, Nassim Haramein m.fl. Jeg har været tre gange i Indien hos Sathya Sai Baba, hvor jeg har oplevet mirakler og set spiritualitet som en levende del af hverdagslivet. En ting er at læse om det og deltage på kurser – en helt anden ting er det at integrere sin spiritualitet i sin hverdag – og LEVE det. Det har jeg øvet mig på siden min første rejse til Sai Baba i 1988.

Inden jeg blev oplyst,
huggede jeg brænde og hentede vand.
Efter jeg blev oplyst,
hugger jeg brænde og henter vand.

Zen ordsprog

Min Indianer

Min indianske medicinmand

Så skete der det fuldstændig fantastiske, at jeg mødte en indiansk medicinmand i 1986. Han viste og indførte mig i indianernes livsfilosofi og tankegang, der er meget anderledes end den hvide mands.

Han åbnede mit hjerte. Han lærte mig at walk my talk. Han lærte mig at Everything is SACRED – nothing is secret – diamentralt modsat af den kristne kultur, hvor det meste er hemmeligt – – – Han viste mig, at Jorden er vores Mor – at Jorden er Hellig. Han lærte mig at stå i min egen cirkel. Jeg er ham evigt taknemmelig.

Nomad Winter Hawk hedder han og han har været en af de vigtigste lærere i mit liv. Hvor kunne vi i den kristne kulturkreds lære meget af indianerne og de oprindelige folk, hvis vi havde ydmyghed nok til at lytte – i stedet for at udnytte dem og undertrykke dem.

De har så meget visdom om Jorden, som kunne gavne hele menneskeheden . . . måske er vi først klar til at lytte til dem, når vi står ved afgrunden . . .